Arrangementen

italia-in-olanda21italia-in-olanda15italia-in-olanda13

 KOOKWORKSHOP ONTSPANNEN EN LEUK!

De kookworkshop staat garant voor een leuke en ontspannen avond. Elke workshop koken of kookles door Italia in Olanda kan op maat worden gemaakt en altijd begeleid door één of meerder  koks. Wij leren u niet alleen koken maar ook krijgt u achtergrond informatie over de producten waar u mee werkt. Samen leren koken schept een culinaire band!
Alle basis kooktechnieken worden kort maar bondig uitgelegd, maar de focus ligt op het samen culinair koken en plezier hebben in het koken. Uiteraard kan ons chefkok  meer specifieke culinaire vragen beantwoorden gedurende de kookles. In deze kook workshop of onze andere kook workshops kan iedereen wel iets vinden wat ze aanspreekt of lekker vinden.

VERLOOP KOOKWORKSHOP

U zal worden ontvangen met onze bruschetta waarna u uitleg krijgt over het verloop van de kookworkshop. Of een kijk nemen in de kas.Afhankelijk van de grote van de groep kunt u meerdere teams samenstellen die onder begeleiding van onze ervaren chefkok de recepten  gaan voorbereiden en koken. Om te zorgen dat uw kleding schoon blijft krijgt u een keukenschort.. Na afloop van de workshop koken krijgt u de uitwerkingen en recepten van deze kookworkshop digitaal toegezonden.

GROEPSARRANGEMENTEN en Algemene voorwaarden

Via Roma, per persoon € 32,50
PIZZAMENU
Dit is een pizzamenu. Er wordt deeg, pizza, hapjes, verschillende salades en dessert gemaakt. De pizza wordt helemaal zelf gemaakt: deeg, bolletjes, draaien, beleggen en het bakken in de oven. Bij groepen van meer dan 20 personen worden er 2 soorten desserts gemaakt: tiramisù en cestini d’arancia.

italia-in-olanda20italia-in-olanda14italia-in-olanda16

Via Catania, per persoon € 35,-
PIZZA EN PASTA
Dit is een pizza en pastamenu. Er wordt deeg, pizza, hapjes, brood, verschillende salades, pasta, pastasaus en dessert gemaakt. De pizza wordt helemaal zelf gemaakt: deeg, bolletjes, draaien, beleggen en het bakken in de oven. Ook de pasta wordt helemaal zelf gemaakt. Bij groepen van meer dan 20 personen worden er 2 soorten desserts gemaakt: tiramisù en cestini d’arancia.

italia-in-olanda9italia-in-olanda11italia-in-olanda12

Via Salerno, per persoon € 45,00
UITGEBREID MENU
Dit is een uitgebreid menu dat gemaakt wordt door de hele groep: brooddeeg, pastadeeg, vlees- en pasta- en ovengerechten. Bijvoorbeeld 3 soorten cannelloni met vlees, vis, en groentevulling. Van alle gerechten worden variaties gemaakt van vis, vlees en groenten. Het dessert is tiramisù. Bij groepen van meer dan 20 personen worden er 2 soorten desserts gemaakt: tiramisù en cestini d’arancia.

Via Torino, per persoon € 37,50
KLEINERE UITVOERING VAN DE VIA SALERNO
Dit is een kleinere uitvoering van de Via Salerno; zonder specifieke vleesgerechten en zonder het maken van brooddeeg. Bij groepen van meer dan 20 personen worden er 2 soorten desserts gemaakt: tiramisù en cestini d’arancia.

italia-in-olanda6italia-in-olanda8italia-in-olanda9

Via Firenze, per persoon € 39.50
PESTO EN STUZZICHINE TAPAS
Een avond van pesto en stuzzichine tapas, warm en koud, kleine voorgerechtjes, salades en natuurlijk ook met desserts.

Via Napoli, per persoon € 46,50
GEVULDE PASTA’S
Een avond van gevulde pasta: maken van ravioli, lasagne, cannelloni en margherite. Met als dessert tiramisù.

Via Milano, per persoon € 37,50
KOOKDEMO
“Guardare e Mangiare”: kookdemonstraties aan de kookbar waar een scala van gerechten voor u wordt gemaakt (gerechten van vis, vlees, groenten, pasta en desserts). Bij groepen van meer dan 20 personen worden er 2 soorten desserts gemaakt: tiramisù en cestini d’arancia.

italia-in-olanda6italia-in-olanda4italia-in-olanda5

Via Rimini per persoon € 50,00
SOLO PESCE: een ware visavond!!
Dit is een uitgebreid vismenu dat wordt gemaakt: brooddeeg, pastadeeg, pastagerechten met vis, visgerechten uit oven, met verschillende vissoorten: zalm, forel, dorade, inktvis. Het dessert is tiramisù. Bij groepen van meer dan 20 personen worden er 2 soorten desserts gemaakt: tiramisù en cestini d’arancia.

Via Perugia per persoon € 48,00
SOLO CARNE: een vleesavond!!
Dit is een uitgebreid vleesmenu dat wordt gemaakt: brooddeeg, pastadeeg, pastagerechten met vlees, vleesgerechten uit oven, scaloppa met gorgonzola, involtini alla romana, ossobuco, dus een variatie aan vleesgerechten. Het dessert is tiramisù. Bij groepen van meer dan 20 personen worden er 2 soorten desserts gemaakt: tiramisù en cestini d’arancia.

italia-in-olanda3italia-in-olanda1italia-in-olanda2

Via Venezia per persoon € 45,00
SOLO VERDURE: een vegetarische avond!!
Dit is een uitgebreid vegetarisch menu dat wordt gemaakt: brooddeeg, pastadeeg, pastagerechten en ovengerechten met aubergines, courgettes, broccoli en meer verschillende groenten. Het dessert is tiramisù. Bij groepen van meer dan 20 personen worden er 2 soorten desserts gemaakt: tiramisù en cestini d’arancia.

Via Genova, per persoon € 37,50
INDIVIDUELE KOOKCURSUS
Individuele kookcursus. Samenstelling en grootte van de groep wordt door kookstudio Italia in Olanda gedaan op basis van het aantal aanmeldingen.

pasta bordcourgettehapjes1italia-in-holanda3

Via Taranto,per persoon € 40.-

High Tea in Italiaanse stijl                        

Voor de echte theeleuten onder ons biedt Italia in Olanda een lekkere High Tea workshop aan!
Ga gezellig in de keuken aan de slag met vriendinnen, collega’s of familie voor het bereiden van zowel zoete als hartige lekkernijen.tiramisu,panna cotta,torta paradiso,cannoli,panettone,crostini,stuzzikerie,en meer… Vervolgens is het tijd om deze heerlijke lekkernijen op te eten onder het genot van een lekker kopje thee of wellicht wel een glaasje bubbels! Onze sfeervolle zaal  zorgt ook voor de nodige sfeer tijdens jullie uitje!
188973504458485814238094978440841778663185692045

Via Bari, voor kinderen (kinderfeestje) per persoon € 15,00 (minimaal 10 kinderen)
KINDERFEESTJE!!
Kinderen gaan hun eigen pizza maken, draaien en beleggen! Er wordt pastadeeg gemaakt en gesneden. De pizza eten ze op en de pasta word met een recept van een saus mee naar huis genomen. Onbeperkt 3 soorten ranja drinken! Alle andere frisdrank wordt apart doorberekend. Voor mee-etende ouders wordt € 12,00 p.p. extra gerekend.

Via Ancona voor kinderen (kinderfeestje) per persoon € 15,00 (minimaal 10 kinderen)
KINDERFEESTJE!!
Kinderen gaan hun eigen pizza maken, draaien en beleggen en natuurlijk opeten.! Er wordt tiramisu  gemaakt en gesneden..Onbeperkt 3 soorten ranja drinken! Alle andere frisdrank wordt apart doorberekend. Voor mee-etende ouders wordt per pp € 12,00 p.p. extra gerekend. exclusief drinken

Via della salute

Biologische kookworkshop 100%per persoon € 50

Houd jij ook zo van lekker puur en eerlijk eten? Bij onze biologische kookworkshop gaan we in de keuken aan de slag met het bereiden van lekkere gerechten met behulp van biologische seizoen- en streekproducten. De gerechten zijn diverse kleine warme en koude gerechten die een volledige maaltijd vormen!ook wijnen en andere drinken is biologisch…

italia-in-olanda28italia-in-olanda34italia-in-olanda25

 

italia-in-olanda5italia-in-olanda4

Private diner

Heeft u iets te vieren en wilt u dit exclusief en besloten doen, Onze kookstudio is uitermate geschikt voor uw lunch of private diner. Onze Private Dinner Room kijkt uit op onze open keuken. Dit geeft u de mogelijkheid uw gasten te laten verwennen met de lekkerste gerechten, live bereidt door onze chef-kok. Private Dinner is bij uitstek geschikt voor het vieren van verjaardagen, jubileums, businessdiner of gewoon met uw vrienden. Onze private dinner room is geschikt voor maximaal 35 personen.

Heeft een groter gezelschap? Ons restaurant, welke tevens een kijkje in de keuken geeft, is geschikt voor diner en lunch tot maximaal 60 personen.

Prijzen private diner

3 gangen lunch vanaf € 17.50

3 gangen diner vanaf € 25,00
4 gangen diner vanaf € 30.50
5 gangen diner vanaf € 45,00

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte voor uw diner of lunch neem dan contact met ons op via mail of bel

Bij alle activiteiten van Het Kookatelier zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca van toepassing. Op verzoek kan deze worden toegestuurd. Hieronder zijn enkele punten uitgelicht.

 

Algemene voorwaarden

ITALIA IN OLANDA

Reservering en betaling

 • Alle offertes zijn vrijblijvend, tenzij anders is overeengekomen.
 • De inschrijving voor een kookworkshop is pas definitief als de aanmelding door ons schriftelijk of per e-mail bevestigd is.
 • Voor een kookworkshop geldt een minimum aantal deelnemers van 15 personen en een maximum van 40 personen .Voor meer personen is ook mogelijk in overleg.
 • Komt u met een groep kleiner dan 15 personen, dan is dit geen probleem. U betaalt echter altijd het minimum van 15 personen.
 • Wij hanteren een betalingstermijn van 8 dagen voor de kookworkshop.
 • De betaling geschiedt contant of giraal, tenzij anders overeengekomen. pinnen mag ook op dezelfde dag
 • ​Gepubliceerde prijzen zijn inclusief BTW voor particulieren, zakelijke workshops zijn excl. BTW
 • De workshopprijs is inclusief ingrediënten, receptuur, professionele begeleiding,en afwashulp
 •  en  exclusief drankjes
 • Tijdsduur: 4 uur en 30 minuten totaal .na overleg kan ook korter of langer.

Overmacht

 • Indien bepaalde producten van het afgesproken arrangement niet voorradig zijn behoud we Italia in olanda Kookstudio zich het recht om een gelijkwaardig alternatief te gebruiken.

Annulering reservering groepsworkshop

Wanneer een definitieve reservering is gemaakt voor een groep dan geldt voor annulering van die reservering het navolgende:

 • Bij annulering meer dan 1 maand voor de reserveringsdatum is de klant niet gehouden enige vergoeding te betalen.
 • Bij annulering minder dan 1 maand voor de reserveringsdatum is de klant gehouden 35% van de reserveringswaarde te betalen.
 • Bij annulering minder dan 14 dagen voor de reserveringsdatum is de klant gehouden 50% van de reserveringswaarde te betalen.
 • Bij annulering 7 dagen of minder voor de reserveringsdatum is de klant gehouden 100% van de reserveringswaarde te betalen.
 • Voor een kookworkshop zijn de annuleringskosten na betaling te allen tijden 100%.

Annulering individuele workshop

Wanneer een reservering is gemaakt voor een individu geldt voor annulering van die reservering het navolgende:

 • Bij annulering meer dan 1 maand voor de reserveringsdatum is de klant niet gehouden enige vergoeding te betalen.
 • Bij annulering meer dan 14 dagen voor de reserveringsdatum is de klant gehouden Het Kookatelier 35% van de reserveringswaarde te betalen.
 • Bij annulering meer dan 7 dagen voor de reserveringsdatum is de klant gehouden 50% van de reserveringswaarde te betalen.
 • Bij annulering minder dan 7 dagen voor de reserveringsdatum is de klant gehouden 100% van de reserveringswaarde te betalen
 • Aantal deelnemers bij groepsworkshops
 • Tot 1 week voor aanvang van de workshop kunt u het definitieve aantal deelnemers en (di)eetwensen doorgeven. Dit aantal mag maximaal 10% afwijken van het oorspronkelijk opgegeven aantal personen. Op basis van beschikbaarheid is het wel mogelijk om meer dan 30% extra deelnemers op te geven.

 

Aansprakelijkheid

 • Italia in olanda  Kookstudio is niet aansprakelijk voor enige vorm van lichamelijk letsel tengevolge van deelname aan de kookworkshops.
 •  Italia in olanda  Kookstudio is niet aansprakelijk voor schade, verlies of diefstal aan de door deelnemers meegebrachte eigendommen zoals jassen, tassen en andere persoonlijke eigendommen.
 • Italia in olanda  Kookstudio is niet aansprakelijk voor kosten ten gevolge van annulering.

Algemene huisregels

 • Van de gasten verwachten wij dat tijdens de kookworkshop de werkruimte opgeruimd wordt gehouden.
 • Wij verzoeken u binnen niet te roken.
 • Alle te gebruiken keukengerei en apparaten blijven ten alle tijden eigendom van  Italia in olanda  Kookstudio.
 • geldt bij een groep van minimaal 15 personen
 • is exclusief BTW
 • is exclusief drankjes